Back to Top

Naši dobrotvori

 

 • Coca Cola Hellenic
 • USAID/ORT
 • Dijaspora
 • Ambasada Crne Gore u Londonu
 • Glavni grad-Podgorica
 • Ministarstvo odbrane Crne Gore
 • Crnogorski elektroprenosni sistem
 • Zapad banka
 • Privredna komora Crne Gore
 • Zapošljeni u firmi Sanofi Aventis d.s.d. Montenegro
 • Crnogorsko kulturno umjetničko društvo “Njegoš” iz Sidneja
 • Restoran New York.

Pored donatora koji su na osnovu naših prijedloga projekata ocijenili da su naše ideje dobre i da ih treba podržati neke kompanije, institucije, domaće I međunarodne organizacije su prepoznale naš rad i donirale sredstva a da mi to prethodno nijesmo tražili od njih.

Ova davanja i dobročinstvo nama predstavljaju dodatan motiv za rad i važna su nam podrška i priznanje. Naravno svima njima dugujemo veliku zahvalnost i obavezu da jasno i javno istaknemo vrijednosti njihovih davanja.

Crnogorski elektroprenosni sistem AD

Crnogorski elektroprenosni sistem 2016. godine odrekao se kupovine novogodišnjih korporativnih poklona za poslovne partnere i zaposlene i ta sredstva donirao našem Udruženju za kupovinu novogodišnjih paketića za svu djecu i mlade sa smetnjama u razvoju, članove našeg udruženja.

Zapad banka

Zapad banka pridružila se akciji prikupljanja sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za 80-oro djece i mladih sa smetnjama u razvoju, članova NVU "Staze" i na taj način omogućila da na najljepši način ispratimo 2016.godinu.

Privredna komora Crne Gore

Privrednoj komori Crne Gore dugujemo zahvalnost na izdvojenim sredstvima za kupovinu novogodišnjih poklona za naše članove.

Sanofi Aventis d.s.d. Montenegro

Zaposleni u firmi Sanofi Aventis d.s.d. Montenegro su za 35 mališana iz NVU "Staze" kupili novogodišnje paketiće i tako im uljepšali kraj 2016.godine.

Restoran New York

Za sve važne događaje koje je organizovalo NVU "Staze" i za doprinos dugogodišnjoj saradnji veliku zahvalnost dugujemo restoranu New York.

Coca Cola Helenik

Ova kompanija je u 2011godini donirala našem uduženju opremu vrijednu oko 4500€. Oprema se odnosila na namještaj kojim smo opremili dnevni boravak trpezariju i kancelarijski prostor. Takođe smo dobili i savremeni Beringer aparat za razvoj govora i motorike čija je vrijednost iznosila 3000€. Ova značajan donacija omogućila je da naše udruženje od tada pruža kvalitetne usluge za djecu sa smetnjama u razvoju sa teritorije Glavnog grada.

USAID-ORT Amerika

Ova organizacija je u 2011 i 2012 godini za naše udruženje opredijelila dodatna sredstva koja nijesu bila projektno planirana. Sredstava u iznosu od 12.314 dolara utrošena su za nabavku opreme i didaktike za rad sa djecom, za izradu Veb-sajta kao i studijsku posjetu zaposlenih centrima za djecu sa autizmom u Beogradu.

Crnogorsko kulturno umjetničko društvo “Njegoš” iz Sidneja

Crnogorsko kulturno umjetničko društvo “Njegoš” iz Sidneja na čelu sa Slobodanom Lazovićem doniralo je 5.066,00$ za kupovinu službenog vozila.

Glavni grad Podgorica

U decembru 2010. godine Glavni grad Podgorica je donirao novčana sredstva u iznosu od 2.000€, a u decembru 2012godine 1500€. Radi se o novčanim sredstvima koja se u posljednjih par godina dodjeljuju nevladinim organizacijama - odlukom Gradonačelnika da se ne sprema novogodišnji doček na Glavnom gradskom trgu, već se sredstva opredijele u humanitarne svrhe.
Na inicijativu Fakt-a a (Fonda za aktivno građanstvo) u okviru kampanje “Za srećnije djetinjstvo” Udruženje Crnogoraca “ Montenet” i Ambasada Crne Gore u Londonu sakupili su donaciju vrijednu oko 3800€ i donirali našem udruženju. Od ovih sredstava uz sufinansiranje od strane našeg udruženja izvršili smo nabavku vozila Seat Alhambra.
Ministarstvo odbrane Crne Gore je u decembru 2012 god uplatilo sredstva u vrijednosti od 250€ na naš žiro račun, kao donaciju umjesto novogodišnjih poklon paketića za djecu.

coca cola introCoca Cola dan dobre volje